Dansk Akupunktur Center  
 

Hvordan foregår en behandling?

Konsultationen starter med at jeg lytter og spørger ind til din helbredstilstand, hvornår og hvordan er din lidelse opstået, hvad forværrer den og hvad gør den bedre. Desuden spørger jeg ind til en række fysiologiske aspekter, der har betydning for din tilstand. Et par andre vigtige diagnostiske værktøjer består i, at iagttage din tunge og mærke din puls. Ved at iagttage tungens farve, form og belægninger, kombineret med karakteren af din puls, - er den hurtig, langsom, føles den at ligge overfladisk eller dybt, er den svag eller kraftig, tynd strenget, glidende eller hul. Ud af disse iagttagelser, får jeg vigtig information om din fysiske og psykiske tilstand.

Den første behandling varer typisk 1 til 1½ time. De efterfølgende varer typisk fra ½ til 1 time.
Jeg benytter udelukkende meget tynde sterile éngangsnåle. Nålene er kun en brøkdel så tynde som dem du kender fra, når du får taget en blodprøve.

Du mærker et lille prik når nålen går igennem huden, bagefter mærker du ofte en summen, en let ømhed eller sitren omkring nålen. Der kan også opstå en reaktion et helt andet sted i kroppen.

De fleste klienter oplever slet ingen eller kun meget begrænset smerte ved behandlingen. Ved hver behandling benytter jeg typisk fra 7 til 18 nåle.

AKUVIVA
Frisersvej 24
2920 Charlottenlund
Tel. 2087 5002
email: post@akuviva.dk
AKUVIVA II
Solen 1
Torup, 3390 Hundested
Tel. 2087 5002
email: post@akuviva.dk
Åbningstider:
Mandag – torsdag fra kl. 9.30 til 19.00
Fredag fra kl. 9.30 til 13.00
Torsdag åben konsultation mellem kl. 14 og 19. Ventetid kan forekomme. Visse torsdage undtaget. Check venligst.
Forside